قطعه بانک مرکز پخش قطعات لوازم خانگی

فروش قطعات لوازم خانگی - تعمیرات لوازم خانگی

قطعه بانک مرکز پخش قطعات لوازم خانگی

فروش قطعات لوازم خانگی - تعمیرات لوازم خانگی

فروش انواع قطعات لوازم خانگی تفال مولینکس بوش فلر میگل کارچر زیمنس پارس خزر براون روونتا و ...
تعمیرات بخارشوی دلونگی بازسازی ظروف تفلون تعمیرات بوش تعمیرات مولینکس تعمیرات تفال تعمیرات جاروبرقی و ...
02144269640
تهران - فلکه اول صادقیه - ظلع جنوب غربی - مرکز خرید پردیس - طبقه اول واحد 11

  • ۰
  • ۰

چه غذاهایی را نباید در ماکروفر گرم کنیم ؟

[caption id="attachment_7990" align="alignnone" width="300"]لوازم یدکی خانگی فروش لوازم یدکی خانگی[/caption]

گرم کردن غذا در مایکروفر یک روش سریع و راحت است، اما همه غذاها برای این کار مناسب نیستند. بعضی از غذاها به دلیل ساختارشان یا مواد تشکیل‌دهنده‌شان، وقتی در مایکروویو گرم می‌شوند، ممکن است تغییر طعم دهند، خاصیت غذایی خود را از دست بدهند یا حتی خطرناک شوند.

غذاهایی که بهتر است در مایکروویو گرم نشوند:

  • تخم‌مرغ: گرم کردن تخم‌مرغ در مایکروویو می‌تواند باعث انفجار آن شود. حتی اگر منفجر نشود، ممکن است بخش‌هایی از آن بیش از حد داغ شده و باعث سوختگی شود.
  • گوشت‌های فرآوری شده: این دسته از گوشت‌ها به دلیل وجود مواد نگهدارنده و افزودنی‌ها، ممکن است در اثر گرم شدن در مایکروویو مواد شیمیایی مضری آزاد کنند.
  • برنج پخته شده: برنجی که به مدت طولانی در دمای اتاق مانده باشد، ممکن حاوی باکتری‌های مضری باشد. گرم کردن این برنج در مایکروویو باعث از بین رفتن این باکتری‌ها نمی‌شود.
  • سبزیجات برگ‌دار: برخی سبزیجات برگ‌دار مانند کلم، ممکن است در مایکروویو جرقه بزنند.
  • غذاهای روغنی: گرم کردن غذاهای روغنی در مایکروویو می‌تواند باعث پاشیده شدن روغن و ایجاد خطر سوختگی شود.
  • غذاهای منجمد: غذاهای منجمد را بهتر است قبل از گرم کردن در مایکروویو، به دمای محیط برسانید تا به طور یکنواخت گرم شوند.
  • غذاهای بسته‌بندی شده در ظروف پلاستیکی: برخی از ظروف پلاستیکی برای استفاده در مایکروویو مناسب نیستند و ممکن است مواد شیمیایی مضری را آزاد کنند.

چرا برخی غذاها برای مایکروویو مناسب نیستند؟

  • توزیع ناهموار حرارت: مایکروویو غذا را به طور یکنواخت گرم نمی‌کند و ممکن است برخی نقاط بیش از حد داغ شده و برخی نقاط سرد باقی بمانند.
  • تغییر ساختار غذا: گرم کردن برخی غذاها در مایکروویو می‌تواند باعث تغییر ساختار و بافت آن‌ها شود.
  • رشد باکتری‌ها: برخی باکتری‌ها در دمای پایین‌تر نیز می‌توانند رشد کنند و گرم کردن کوتاه مدت در مایکروویو لزوماً باعث از بین رفتن آن‌ها نمی‌شود.

نکات مهم برای گرم کردن غذا در مایکروویو:

  • از ظروف مناسب استفاده کنید: از ظروفی که برای استفاده در مایکروویو مناسب هستند، استفاده کنید.
  • زمان گرم کردن را تنظیم کنید: زمان گرم کردن را کوتاه در نظر بگیرید و هر چند ثانیه یکبار غذا را چک کنید.
  • غذا را به طور کامل هم بزنید: برای اطمینان از گرم شدن یکنواخت غذا، آن را به طور کامل هم بزنید.
  • غذاهای باقی مانده را به سرعت مصرف کنید: غذاهای باقی مانده را به مدت طولانی در مایکروویو نگه ندارید.

به طور خلاصه، گرچه مایکروویو یک وسیله بسیار کاربردی است، اما برای حفظ سلامت خود و کیفیت غذا، بهتر است از آن به درستی استفاده کنید و غذاهای نامناسب را در آن گرم نکنید.

لوازم یدکی و قطعات مایکروفر را از قطعه بانک بخواهید

آیا سوال دیگری در مورد استفاده از مایکروویو دارید؟

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی