طرز تهیه کته با پلوپز مولینکس
پلوپز مولینکس
کاشت برنج از دوران هخامنشیان ایران شروع شده است که در آن زمان بیشتر در شهر های خراسان و مازندران برنج می کاشتند. با گذشت زمان و شروع دوره ساسانی، کاشت برنج به گیلان رسید، به این صورت که در آن زمان پادشاهی انوشیروان در دوران ساسانی برنج را از هندوستان به گیلان وارد کرد و کاشت برنج در کنار دامداری رواج پیدا کرد. این مدل کته برای گیاهخوران و نیر کودکان بسیار مفید است.
مواد لازم:
برنج 2پیمانه
ذرت پخته شده ½ پیمانه
هویج 2عدد
لوبیا پخته شده ½ پیمانه
نخودفرنگی پخته شده ½ پیمانه
پیاز 1عدد
کره ۵۰گرم
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
عصاره مرغ ،نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. برنج را نیز خوب بشورید و برای 0.5ساعت خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک قابلمه با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ایشود. همه سبزیجات پخته شده و خرد شده را اضافه کنید به همراه مواد تفت دهید تا سبزیجات سرخ و نرم شود.
در ادامه ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس ۴پیمانه آب را به همراه عصاره مرغ اضافه کنید و حرارت را بالا بگیرید تا به جوش بیاید و سبزیجات نرم شود.
سپس برنج را به دیگ پلوپز مولینکس منتقل کرده و بر روی منو پخت برنج قراردهید. نمک و کره و آب مورد نیاز را اضافه کرده و زمانی که به دم شدن نزدیک شد مواد را داخل برنج ریخته و بگذارید دم بکشد. پس از اتمام مرحله دم کشیدن، برنج را داخل دیس کشیده و نوش جان کنید.
گنجایش این مدل پلوپز مولینکس برای طبخ 2 الی 10 پیمانه برنج در نظر گرفته شده است که هر سه برنامه طبخ برنج برای این تعداد پیمانه قابلیت کاربرد دارد.
خرید قطعات و لوازم یدکی پلوپز مولینکس
قطعات و لوازم یدکی پلوپز مولینکس را از قطعه بانک بخواهید.
- ۰۲/۱۱/۰۷